Doman Magdika és Laci filozófiája nem sokat változott az elmúlt egy év óta: jó minőségő alapanyagokból, finom, házias ízeket előállítani, hozzáértéssel, szívvel lélekkel. Magyar, palóc ételek az étlapon, nem túl nagy választékban. Ez az első kalandunk, ahová másodzorra térünk vissza. Puha, omlós, ízletes kacsamáj. Telt leves. Szaftos ludaskása kacsából; nagyon hasonlít az olasz rizottóra. Enyhén száraz, de nagyon finom kacsacomb. "Szokásos" ropogós panírú, belül vajpuha dobverők (csirkecombok). Négyféle pálinkát kaptunk kóstolóba. Nagyon figyelmes, kedves háziak.
Amit fogyasztottunk
Kacsamáj pirítóssal
Tesztelők száma: 8.
Tel./fax: 06 (32) 372-600
Web:-
Értékelés
Alapanyagok - 9,25
Elkészítés minősége - 9,5
Tálalás - 7,25
Autentikusság mértéke - 9,75
Kiszolgálás - 9,75
Kényelem - 8
Hely hangulata - 8,25
Enteriőr - 8
Ár-érték arány - 9,5
Séf - 9,75
Éttermi Bizalmi Index: 8,9.